Заместник-председателят на руския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев каза в петък, че

...
Заместник-председателят на руския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев каза в петък, че
Коментари Харесай

Медведев обещава Трета световна война, ако миротворци на НАТО стъпят в Украйна

Заместник-председателят на съветския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев каза в петък, че наличието на мироопазващи сили на НАТО в Украйна ще " отприщи Третата международна война ", защото те в действителност ще " влязат в спора на страната на нашите врагове ", оповестяват " Радио свободна Европа " и " РИА Новости ".

" Миротворците на НАТО " в зоната на спора в Украйна ще бъдат " законна цел " за въоръжените сили, в случай че директно заплашват Русия с оръжие в ръце ".

" Очевидно е също, че подобни " миротворци " са наши директни врагове. Вълци в овчи кожи ", изяснява Медведев.

По думите му те ще са директен участник във военните дейности от една от страните. В подобен случай, добави Медведев, " тези миротворци би трябвало да бъдат безмилостно унищожени ".

" Членовете на НАТО не са просто самонадеяни същества, които са скочили от седлото и арогантността си. Те одобряват всички останали за приключени... идиоти. И, цинично ухилени, оферират своите " мироопазващи " услуги. Истинските им планове са ясни - да открият на преференциалната за тях линия на прикосновение мир от позиция на силата ".

" Ясно е, че по този начин наречените миротворци на НАТО просто ще влязат в спора на страната на нашия зложелател (Украйна) и ще провокират същата Трета международна война, от която толкоз се опасяват, когато приказват за това ", добави Медведев.

В същото време Русия одобри нова външнополитическа стратегия на 31 март, цитирайки Съединени американски щати и Запада като източници на " екзистенциална опасност " за Москва на фона на дипломатическа рецесия, обвързвана с спора в Украйна.

" Сътресенията на интернационалната сцена " принуждават Русия да " поправя документите си за стратегическо обмисляне, изключително този за концепцията за външната политика на Русия ", сподели президентът Владимир Путин на съвещание на Съвета за национална сигурност, предава AFP.

Русия е трансформирала в " приоритет " премахването на " господството " на Съединени американски щати и Запада, като в същото време се разказва като " цивилизация ", която пази рускоезичните жители.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР